Zamieszczone przez Big
Takie tam...Maserati - gdyby ktoś miał na zbyciu 561 528 PLN
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOMaserati GranTurismo Coupe
widziałem na zywo- fajne 8)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 1234x4BKF,i zakasowałeś wszystkich 8)
Na tamtego się gapili wszyscy a na mnie nikt nie zwrócił uwagi... To się nazywa kamuflaż.
I tu mała konkluzja.
Co z tego że na placu stoi kilkanaście wozów (betoniarki, wywrotki) po 200.000-300.000 tysięcy, kilka ciągników z patelniami po 150.000-200.000 pln, i trochę innego sprzętu - nikt tego nie widzi.
Kupujesz w salonie nowego okulara za 160.000 lub Lexusa i zaraz sąsiedzi widzą. O, powodzi mu się4x4
Komentarz
-
-
4x4BKF, no wiesz swego czasu z budowy w warszawie zajomali dźwig- jeden z największych modeli na świecie :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
[ Dodano: Pon 05 Wrz, 11 13:46 ]
tu coś jest ale to jeszcze nie ten model http://www.zetnews.pl/Polska/Wiadomo...u-w-Warszawie/ :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOLancia ma system nagłośnienia Bose. Naprawdę odeszła mi ochota na "jakieś" auto dla ludu z koncernu VW.
CO do włoskich aut designy zewnetrzne jak zawsze piękne środek pciosany i kwadratowy rodem z niemiec - mam nadzieje że walory techniczne i niezawodność u włochów też taka będzie jak designy.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Tak oglądam to Maserati i muszę przyznać, że żadnego wrażenia na mnie nie robi....... no chyba, że powaliłoby mnie w trakcie jazdy ..... bo sam wygląd , szczególnie wewnątrz wypada bardzo blado jak na auto tej klasy :?
Za tą kasę można kupić Panamerę turbo, która pod każdym względem to Maserati miażdży :wink:BMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
CR-V 2,2 i-ctdi
Perfectservice by Dobrygrześwawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EmilTak oglądam to Maserati i muszę przyznać, że żadnego wrażenia na mnie nie robi....... no chyba, że powaliłoby mnie w trakcie jazdy ..... bo sam wygląd , szczególnie wewnątrz wypada bardzo blado jak na auto tej klasy :?
Za tą kasę można kupić Panamerę turbo, która pod każdym względem to Maserati miażdży :wink:
Dokładnie. Za ten cash w ogóle dupy nie urywa ten samochód.
W tych pieniądzach Ferrari które chociaż powala widokiem i kolerem można kupić, lub jak kolega wspomniał lepiej wyposażoną panamerę.
Aczkolwiek miałem okazję prowadzić Panamerę i też dupy nie urywa, podobnie jak A7 S-line.
Prawdę mówiąc gdybym miał wydawać pół miliona na auto, to to maserati byłoby gdzies na nastym miejscu za takimi autami jak wspomniane wyżej Audi czy Porsche, a także nowe M5 czy CLS.4x4
Komentarz
-
-
Golas27, i właśnie o to chodzi, że porównując do innych za tę kasę aut jak piszą koledzy, to auto nie miażdzy. Nikt nie chce tu dyskutować bezsensownie, ale porównanie przez Ciebie skody i vw...to nie na miejscu zrobiłeś, bo fakt że są podobne do siebie jak maserati do lancii, ale z małą różnicą, między nimi nie ma takiej przepaści finansowej. A co do gustów wizualnych się nie dyskutuje to oczywiste, każdy ma inny.
p.s. podejrzewam koledzy , że tu się przepłaca za to że jeździsz autem wyjątkowo mało spotykanym, bo jakby nie patrzeć clsów, panamer itp więcej śmiga
[ Dodano: Pon 05 Wrz, 11 17:23 ]
daneczek76, w audi było Bose za dopłatą. Niedawno jeszcze siedziałem w takim z nagłośnieniem Bose fabrycznym, w A4 z 2005 roku. Nie wiem co teraz wsadzają, ale chyba nie zmienili co?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Biszczugdzie to byłeś ?
Fotki dodałem tylko jako ciekawostkę a porównywanie tego auta do jakiegoś innego ma się tak, jak wybór pomiędzy najnowszym modelem Ferari a McLarenem F1. Jak ktoś ma kasę to wiadomo ... liczy się kwestia gustu i indywidualnych upodobań.PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Gość
mialem na mysli porownanie lancii do fiata, zle zrozumialem.
za audi, merca czy innego dobrego producenta tez mozna tyle wydac lub porownywalnie, ale auta typu Maserati robia inne wrazenia podczas jazdy, owszem tam sie placi za marke, ale ta marka niesie ze soba wiecej, znacznie wiecej niz porownywane, tylko ze to trzeba czuc. Wloskie auta sportowe kupuje sie sercem i to kazdy wie, to nie sa auta dla ludzi ktorzy kalkuluja badz mysla sobie jakbym mial to bym go nie kupil bo wole porsche. jak ktos napisal, taka osoba ma inne auta w garazu do zwyklej jazdy, a zeby poczuc frajde i przyjemnosc z jazdy kupuje chocby takie maserati (kazdy produkt trafi w swoj target), swoja droga to jest najzwyklejsza wersja, jaj nie urywa jak to mowia, wiec jesli sie komus nie podoba niech kupi Ferrari
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bigdaneczek76 napisał/a:
BANG & OLSEN
chyba Bang & Olufsen Ale faktycznie Bose wysiada przy tej firmie.
sew1981, proszę do takich marek można zamówić pewnie za nie małą dopłatą http://www.bang-olufsen.com/car-audio
zresztą już nawet na Allegro widziałem wyprute z audi.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
Komentarz